Lash Extension Kursus Dag 3 - Uddannelse til Vippetekniker/Træningsaften

Lash Extension Kursus Dag 3 - Uddannelse til Vippetekniker/Træningsaften

CLASSIC LASH UDDANNELSE

Markedet for Lash Extenstion behandlinger vokser stadig – og hvis du har lyst til at kunne tilbyde den eftertragtede behandling, så kan Beauty Business Company ApS tilbyde dig det, med nogen af markedets bedste produkter.

Alle kan tage denne uddannelse, blot du har en interesse for skønhedsbehandlinger og en lyst til at arbejde med de små detaljer.

Efter uddannelsen vil du kunne etablere dig som selvstændig eller søge ansættelse hos en af de mange klinikker i Danmark der søger dygtige vippe teknikere.

 

Uddannelsen foregår ved at du deltager i 2 undervisningsdage i vores træningslokaler i Værløse.

På disse to dage vil du modtage teoretisk undervisning som er en forudsætning for at kunne arbejde professionelt efterfølgende. Du vil også under vejledning fra vores dygtige underviser træne de første behandlinger.

Derefter træner du hjemme i ca. 8 uger. Det er meget vigtigt at du i denne periode foretager så mange behandlinger som muligt. Da det at arbejde som Vippe Tekniker er et håndværk, skal teknikkerne øves for at resultatet bliver smukt og naturligt.

Efter de 8 uger kommer du til en træningssession, hvor du under vejledning foretager en behandling. Her har du mulighed for at få feedback på hvor langt du er nået og om teknikkerne skal korrigeres og finpudses.

Derefter vil det være individuelt hvornår du er klar til at komme til eksamen. Eksamen skal være afsluttet senest et år efter påbegyndt uddannelse. Du vil i hele forløbet frem til eksamen have mulighed for GRATIS at deltage i træningsaftener.

 

Vi anvender på uddannelsen og til dit starterkit de anerkendte og højkvalitetsprodukter fra Norske Scandic Beauty

I kurset er også inkluderet et stort startkit med alt hvad du skal bruge til at gennemføre behandlingerne på de 2 første kursusdage og derefter til ca. 40 behandlinger.

 

CLASSIC LASH STYLIST

Pris inkl. 2 sammenhængende undervisningsdage, 1 fastsat træningsaften, fri adgang til øvrige træningsaftener samt eksamensdag. Inkl stort starterkit der giver mulighed for at udføre helt op til 40 behandlinger.

Pris inkl moms kr. 6000

 

KURSUSDATOER

21+22/1-2020 kl 10 – 16

10/3-2020 kl 17-20.

Eksamens fastsættes efter 10/3, dog senest indenfor 1 år fra startdato.

VIGTIGT: DU SKAL PÅ ALLE DAGEN MEDBRINGE EGEN MODEL. DEN 2+21/1 SKAL MODELLEN VÆRE DER FRA KL. 13-16

 

Vi sørger for the, kaffe og vand. Du skal selv medbringe egen forplejning.

 

 

KURSUS ADRESSE

Beauty Business Company ApS

Kirke Værløsevej 26a

3500 Værløse

S-tog - Værløse st. ca. 8 minutters gang fra Lokalerne.

 

 

Ved sygdom kan kursusgebyret ikke refunderes, men du vil have mulighed for at deltage på en efterfølgende dato. Ved udeblivelse uden afbud tilbydes dette ikke. Ved sygdom / afbud skal du kontakte Beauty Business Company på Tlf. 40310315

 

TILMELDING HER

fra:

D. 10/03 2020 kl. 17:00


til:

D. 10/03 2020 kl. 20:00

Tilbage til oversigten