Betingelser

Leveringsbetingelser
Leveringstid 5 - 7  arbejds hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Beauty Business Company ApS leverandører.


Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Beauty Business Company ApS  skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du er forpligtiget til at angive, og på forlangende, vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig. I udgangspunktet kan du kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter, du har fået varen leveret. Klageretten gælder for fabrikationsfejl, ikke slid som følge af brug af varen.

Betalingsbetingelser 
Betaling er enten faktura med 8 dages netto som standard, eller med betalingskort (Dankort eller Visa/Dankort). Beløbet hæves, når ordren forlader vores varelager. 
 
Fortrydelsesret 

DEN LOVPLIGTIGE 14 DAGES FORTRYDELSESRET
 

Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret
1. Den 14 dages fortrydelsesret
2. Sådan returnerer du varen
3. Forsvarlig returnering
4. Er du i tvivl


1. DEN 14 DAGES FORTRYDELSESRET
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Samedic ApS ud fra en mulig salgsværdi.
 
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af  
Beauty Business Company ApS vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.
Ved bestilling af skilte og print sammensat efter kundens ønske, er der ikke længere fortrydelsesret fra og med det tidspunkt, hvor kunden har givet samtykke til at skilte/print kan begynde.
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Beauty Business Company ApS returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.
 


2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN
Der er tre måder hvorpå De kan returnere varen på: 

 • De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. 
  I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til Beauty Business Company ApS
 • De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Beauty Business Company ApS
  I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Beauty Business Company ApS
 • De kan aflevere varen i på adressen  indenfor 14 dage. 
  Adressen er Beauty Business Company ApS, Kirke Værløsevej 26a, 1, DK-3500 Værløse. Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Beauty Business Company ApS. Beløbet returneres ved check udstedt til personen, som fremgår af købsfakturaen.
  Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Beauty Business Company ApS anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Beauty Business Company ApS. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
  Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Beauty Business Company ApS.

3. FORSVARLIG RETURNERING
Alle produkter der returneres til Beauty Business Company ApS skal være forsvarligt indpakket.
Ved SÆRLIGE PRODUKTER m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

4. ER DE I TVIVL
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Beauty Business Company ApS, at De retter henvendelse til 
info@bbcompany.dk eller på telefon 40 310 315