EVO

 


KVALITET

EVO Gel Polish er udviklet af det førende og prisbelønnede firma BIO SCULPTURE og understøttes af 30 års erfaring med geludvikling.

 

Omfattende test og kvalitetskontrol sikrer, at kunder modtager produkter af højeste kvalitet. Fremstilling garanteres af ISO (Quality Management Standards) og CGMP (Cosmetic Good Manufacturing Practice).

 

ETISK

Med sin 30-årig historie med bæredygtig forretning og relationer overholder EVO stolt alle EU- og FDA-krav til kosmetisk industri. EVO er ikke testet på dyr, indeholder ingen animalske produkter og er egnet produkt til vegansk brug.

 

FARVER

EVO har et bredt udvalg af stærkt pigmenterede farvegeler med fremragende konsistens og intens negldækning. Farvepaletter er sammensat efter modetrends og tilføjer sæsonbestemte trendy farver samt hverdagslige nuancer til EVO-serien.

 

SUNDHED

EVO er udviklet ud fra den nyeste teknologi inden for gelformulering. Beriget med vitamin A og E efterlader EVO Oxygenating Base & Build neglen næret og rehydreret.

 

EVO Oxygenating Base & Build's raffinerede teknologi med medicinsk kvalitet formulering resulterer i en gennemtrængelig ren gel, der opretholder den essentielle balance mellem ilt og vanddamp til neglebedet. EVO kræver minimal polering og tilbyder ubesværet fjernelse, vedligeholdelse og fremme af sunde naturlige negle.

 

ENKELT

EVO er hurtig og nem at anvende. EVO er med fremragende klæbeegenskaber en ekstremt holdbar gellak med høj glans. Systemet består af Base Gels, Colors og Top Coats. De tre basegeler, EVO OXYGENATING Base & Build, EVO FLEX Base og EVO CONTOUR Base & Build, har hver en unik struktur og formål at behandle forskellige negletyper.

 

Basisgelerne har fremragende selvnivellerende egenskaber, kræver minimal polering og gør det muligt for negleteknikere at bygge, udvide og forme naturlige negle til stærke, men alligevel tynde smukke negle med 30-60 sekunders hærdning.

 


• 10-Free (det vil sige at det IKKE indeholder 10 af de mest skadelige stoffer der normalt findes i neglelak og gels)

•  Vegansk

•  Stærk og langtidsholdbar (3–4 uger)
•  Hurtigt og nemt at påføre

•  En soak-off gel, hvilket betyder nem og skånsom aftagning

•  Beriget med A & E Vitamin, hvilket beskytter og styrker neglen

•  Anvendelig for veganere

•  Klinisk testet

•  Ingen testning på dyr

•  Høj kvalitet og gode priser

 

 


EVO FARVESORTIMENT

PINK

NUDE

LILLA

 

TERMO

 

BLÅ

 

MAGNET

 

GRØNNE

 

GUL

 

ORANGE

 

RØDE

 

SØLV

 

GULD

 

BRUNE

 

SORT