Glo Skin Beauty

 

Et fundament for transformation

Vores mission, og det der driver os hver dag, er løftet om at formidle og skabe smuk, sund hud.

 

Vores innovative hudpleje og plejende mineral makeup arbejder sammen problemfrit for at sikre dig dit autentiske bedste. Uanset om du begynder med vores hudpleje eller makeup kollektion - vil du opleve effekten af ​​vores unikke formler og de deraf kommende hudplejeforandringer.

 

Hos Glo Skin Beauty mener vi, at makeup er en forlængelse af hudpleje, og når de matches, er vores hudpleje- og makeupløsninger mest kraftfulde. Det er netop det, der inspirerede til det nye Glo Skin Beauty - Det fulde spektrum af hudpleje og makeup

Vores innovative hudplejeformler er designet til at balancere din hudtype. Specialsyede professionelle behandlinger kombineret med produkter til anvendelse hjemme, vil målrette din huds udfordringer – og sikre en personlig tilpasset hudplejeløsning.

 

 

 

 

BLIV FORHANDLER

 

 

 

 

 

Hudplejen:

 

Personlige hudpleje løsninger!
Vores innovative hudplejeformler er designet til at balancere hudtype og kombineret med behandlingsprodukter til at målrette og løse hudproblemer - virkelig tilpassede hudløsninger.

 

Designet til resultater!
Professionelle behandlinger kombineret med produkter til hjemmebrug leverer synlige resultater.

 

Det bedste af fra både videnskab og natur!
Kombination af plantederivater, næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter skaber en kaskade af aktiver, der arbejder i harmoni for at levere på løftet om sund, ungdommelig hud.

 

Koncentrerede aktive ingredienser!
Ved hjælp af innovativ teknologi og avanceret forskning er vores formler designet med kraftfulde koncentrationer af aktive ingredienser til klinisk omdannelse af huden.

 

Parabene fri!

 

 

 

 

 

 

Makeuppen:       

 

Dække der holder!
Vi bruger kun fine mineraler i en tredobbeltmalet proces for at sikre, at hver applikation giver en jævn, kontinuerlig dækning, der varer.

 

Kraftfuld antioxidant blanding!
Glo Skin Beauty makeup baser indeholder en kraftfuld blanding af vitaminer A, C, E og Green Tea Extract til nærende antioxidant beskyttelse.

 

Talkum fri!
Alle Glo Skin Beauty produkter er talkumfrie, hvilket giver silkeagtig og jævn dækning, der forbedrer hudens skønhed frem for at understrege mangler.

 

Rig farvepalette.
Vores fantastiske farveudvalg er designet til at fejre individualitet.

 

 

                                                               

Glo Skin Beauty produkter testes aldrig på dyr, og vores prisvindende mineral makeup linje er PETA godkendt.