VORES FILOSOFI


ALLE FORTJENER EN HUDPLEJEOPLEVELSE, DER IKKE KUN FREMMER SUND HUD, MEN INSPIRERER PERMANENTE RESULTATER. DETTE ER BEAUTY UNCOMPROMISED™.

 

Osmosis Beauty er et banebrydende hudplejemærke. Vi har skabt patenteret, eksklusive hudpleje- og wellness-teknologi, der holistisk genopretter huden til et ungdommeligt og giftfrit miljø. Vores resultater for aldring, rosacea, pletter-tilbøjelige hud er mere end gennembrydende.  


Vores unikke filosofi er baseret på at analysere huden og kroppen som helhed, behandle hudsygdomme ved kilden for at genoprette skønhed og velvære. Osmosis giver de nødvendige værktøjer til at skabe det ideelle miljø for at tilskynde til virkelige resultater, mens du lærer dig de vigtigste årsager til hud nedbrydning for at hjælpe med at vejlede forebyggelse for fremtiden.


For over 12 år siden skabte vores innovative grundlægger, Ben Johnson, MD, ikke-toksiske hudplejeprodukter og behandlinger, der kombinerer renheden af naturlige ingredienser med revolutionerende, lægeudviklede og videnskabeligt validerede formler, der lever op til hans løfte om permanent forandring. Vores forståelse af de sande kilder til hudproblemer kombineret med kliniske forsøg og før-og-efter-billeder, beviser, at denne tilgang har ført hudpleje ind i et nyt paradigme.

 

 

OM BEN JOHNSON, MD, STIFTER og FORMULAR UDVIKLER

Dr. Ben Johnson startede sin karriere i 1997, da han åbnede en af de første medi-spa-kæder med lokationer rundt omkring i USA. Dr. Johnson grundlagde og formulerede derefter sin første hudplejeserie, Cosmedix, med en strategi, der var unik på det tidspunkt - skabe medicinske styrkeresultater ved hjælp af helt naturlige og aktive ingredienser.  

Dr. Johnson har siden udviklet Osmosis Beauty med det mål at ændre retningen af hudpleje væk fra overdreven eksfoliering og forny fokus på dermal remodeling, barriere- og DNA-reparation og afgiftning. Maksimering af hudens sundhed virker på enhver hudtilstand og enhver hudtype. Produktsortimentet har skabt stor begejstring i skønhedsindustrien takket være dens unikke handling og enestående resultater.
 

VORES ENGAGEMENT TIL PLANETEN


VI HAR VORES PLANET I TANKERNE, MENS VI UDVIKLER NY EMBALLAGE OG MILJØSIKRE PRODUKTER.

Osmosis bruger genanvendelig emballage og genbrugspapir for at lette byrden på planeten. Vi mener, at vandforurening er en af de største udfordringer, vi står over for. Dr. Johnson har identificeret nogle af de værste forurenende stoffer i vores vand, herunder pesticider, antibiotika og klor. Han advokerer aktivt for bevidsthed om hud- og sundhedsmæssige konsekvenser af disse og mange andre toksiner i et forsøg på at forbedre vandkvaliteten rundt om i verden.


VORES FORPLIGTELSE TIL AT GIVE TILBAGE

VI ER STOLT AF AT SAMARBEJDE MED MANGE VELGØRENDE ORGANISATIONER OG TROR, AT AT GIVE TILBAGE ER DET RETTE AT GØRE.

I kernen af Osmosis er vi dedikerede til at give tilbage til vores samfund. Senest har vi støttet Look Good Feel Better, en nonprofitorganisation, der underviser i skønhedsteknikker til mennesker med kræft for at hjælpe dem med at håndtere de udseenderelaterede bivirkninger af kræftbehandling, og Thirst Project, en nonprofitorganisation, der bygger ferskvand brønde i udviklingssamfund for at levere sikkert, rent drikkevand. Lær mere om, hvordan Osmosis Beauty giver tilbage.


VORES ONKOLOGIVENLIGE HUDPLEJE

FØL DIG SIKKER PÅ, AT DU VED, AT DU BRUGER DET BEDSTE PRODUKT TIL FØLSOM HUD OG SVAG HUDBARRIERE.

Osmosis' holistiske tilgang hjælper med at fjerne mange af de værste kræftfremkaldende stoffer, vi udsættes for hver dag i et forsøg på at reducere din kræftrisiko. Osmosis har adskillige produkter, der er skånsomme nok til at genoprette sundheden for hud kompromitteret af stråling, kemoterapi og stressede immunsystemer.