BAIMS

Hvorfor Økologisk makeup?

 

Baims er rig på naturlig næring og 100% naturlig 

Ved at tilføre din hud plejende produkter fra BAIMS, som er skabt af 100% naturlige, veganske ingredienser, bidrager du til din krops sundhed og din huds vitalitet. Det er derfor vi har samlet fordelene ved vegetabilske aktiver i vores makeup serie. 

Takket være diversiteten i deres opbygning, er det muligt at have mange forskellige ekstrakter i én formular, som øger effektiviteten og kvaliteten i vores produkter.

BAIMS er fri for agressive og giftige ingredienser.

Mange ingredienser i konventionelle makeup produkter, som gør huden smuk på kort sigt, er agressive overfor huden. For at kompensere for disse negative dele af konventionel makeup produkter, er forbrugeren nødt til at bruge endnu flere produkter. Vores produkter indeholder plejende olier som giver huden næring, mens du bærer makeuppen. 

En god følelse - og en smuk udstråling 

Vores produkter repræsenterer et ægte alternativ til konventionel makeup for alle, der ikke alene sætter pris på et perfekt personligt udseende, men også en sund livsstil - i samspil med naturen. 

Certificeringer

Ecocert /COSMOS

Alle vores produkter er certificeret “organic” af Ecocert/COSMOS. Den organiske certifikation er den mest krævende af alle kosmetiske certifikationer. For Ecocert/COSMOS gælder, at den 'organiske' ratificering, definerer at et minimum på 95% af alle vegetabilske ingredienser skal komme fra certificeret organisk landbrug.

Betingelser for Ecocert/COSMOS:

  • Ingen genmodificerede ingredienser (GMO) eller derivativer fra GMO baserede ingredienser må benyttes
  • Brugen af ingredienser som enten helt eller delvist er baseret på crude-oil eller er syntetisk producerede, fx. parabener, nano-materialer, syntetisk parfume eller PEG'er er forbudt. 
  • Planterne eller de vegetabilske ingredienser må ikke stamme fra truede arter. 
  • Udtrækning og produktion af ingredienser må ikke give miljømæssig forurening eller lede til forværring eller ubalance i de respektive øko-systemer 
  • Alle ingredienser og deres afledninger må ikke være beskidte eller på anden måde forgiftede 
  • Hele produktionsprocessen skal kontrolleres, fra landbrugsbeplantning af ingredinser til pakning af slutprodukt. 
  • Labels på det endelige produkt skal være tydelig og tranparent for forbrugeren. Under deklaration af INCI's er det påkrævet for hver enkelt formular at liste procentvis indhold af naturlige og organiske ingredienser. 

The Vegan Society

Alle BAIMS Natural Makeup produkter er certificerede veganske af the Vegan Society!

The Vegan Society blev skabt af Donald Watson i UK 1944. Mr. Watson “skabte” ordet “vegan” allerede for mere end 70 år siden. 

Vegetarianisme er en filosofi og en måde at leve på, som, hvor muligt, undgår alle former for udnyttelse og skade på dyr. Det gælder næring, tekstiler og alle andre områder. Ydermere betyder vegetarianisme udvikling af alternative løsninger, frihed for dyr, til fordel for mennesker, dyr og miljøet. Angående kosmetisk veganisme, betyder det at ingen dyrerelaterede ingredienser, som bivoks, honning eller carmine som farve, kan bruges og dyr må ikke indgå i høst- eller produktions processen.

PETA – People for the Ethical Treatment of Animals

BAIMS Natural Makeup er cruelty-free!

Hvis du kun køber produkter mærket med PETA-label, som betyder, at produkterne er fri for enhver form for dyremishandling så kan du være med til at forhindre, at kaniner, mus og andre dyr lever et liv i tortur og smerte fra testforsøg. Programmet “BEAUTY WITHOUT BUNNIES“ tilbyder en mulighed for forbrugeren til let at identificere produkter som er “cruelty-free”.

Du kan søge på nettet med producent navn og produkttype og se hvilke, der er cruelty-free.

Når du køber kosmetik, så læg mærke til mærket PETA med den “cruelty-free” kanin. Produkter som er mærket på den måde, er skabt uden dyremishandling og uden dyreforsøg. 

 Historien on BAIMS

 

Vores lille, veganske Brasilliansk-Tyske skønhedshjerte banker for organisk kosmetik af høj kvalitet.

Min store passion for den facinerende makeup verden udviklede sig under mit arbejde i min hjemby, Rio de Janeiro. I mange år har jeg arbejdet med modeprogrammer og reklamefilm i Brazilliensk tv og havde der mulighed for at dykke ned i den facinerende verden med dekorativ kosmetik.

Da jeg kom til Tyskland i 2000 så jeg med egne øjne, interessen for organisk makeup vokse støt og roligt. Fra begyndelsen var jeg overbevist om fordelen ved dekorativ naturlig kosmetik. Derfor valgte jeg, sammen med min mand Bernd, at føre certificeret og vegansk dekorativ naturlig kosmetik til Brasillien.

Første skud var i starten af 2015 med tilblivelsen af brandet BAIMS Natural Makeup før vi launchede de første egentlige produkter på det Brasillienske marked i Juli 2016. Successen var enorm og på ingen tid havde vi influeret forbrugerens bæredygtige indkøb.

I mellemtiden er BAIMS Natural Makeup blevet kvalitetleder for certificeret dekorativ naturlig makeup i Brasillien!

Efter den store succes i Brasillien, ville vi ikke længere fraholde Tyskland og Europa fra vores produkter. I 2016 grundlagde vi BAIMS ORGANIC COSMETICS GmbH for at komme ind på det tyske og europæiske market med samme komplette produktlinie som i Brasillien + nye og innovative produkter. 

Der er to ting som betyder noget for os: din hud og ansvaret for naturen. Vores makeup indeholder plejende og fugtgivende ingredienser, og giver et højt niveau af dække, pigmentater og holdbarhed. I vores formularer finder du 100% naturlige og rene rå materialer, som er organisk groet, inklusiv et antal eksotiske rå materialer fra bla. Brasillien, som har fantastiske plejeegenskaber for skønheden, så vel som vitaliteten og sundheden i huden. 

Alle produkter er fri for agressive og skadelige kemikalier som mineral olier parafiner, parabenerm, formol, PEGs, triclosaner, siliconer, sulfater, aluminum hydroxide, tocoferol acetate, talkum, genmodificerede organismer, nanopartikler, materialer fra dyr, syntetiske duftstoffer og kunstige farver. 

BAIMS er det første certificerede naturlige kosmetik brand som bruger rå materialet BBA ™ (Bio Behenic Active) i sine produkter. Den aktive ingrediens, udvundet fra Pentaclethra Macroloba træet, har som egenskab, at fugte hudeni dybden.

Vores organisk certificerede makeup kollektion står derfor for den højeste virkning og maksimum hudpleje!

Med venlig hilsen,

Luisa Baims-Albrecht, Grundlægger af BAIMS Natural Makeup

 

Filosofien bag

 

 

BAIMS Natural Makeup er dedikeret til produktionen af høj-kvalitets organiske, kosmetiske produkter. Fro at beskytte naturen og miljøet, spiller vores ansvar for kunden og vores etiske opførsel en essentiel rolle, i vores firmas filosofi. Det er derfor vi kun bruger naturlige rå materialer som ikke er testet på dyr og som er fri for enhver form for giftige ingredienser. Vi har haft succes med at skabe en fantastisk dekorativ kosmetikserie, som kombinerer et farverigt og naturligt skønhedsplejekoncept med blødgørende og opstrammende effekter - og samtidig beskytter dyr og planter. 

Vores produkter tilbyder et ægte alternativ til konventionel makeup for alle som ikke alene sætter pris på perfekt personlig fremtræden, men også en sund livsstil - i samspil med naturen. Med det elegante og moderne design er BAIMS Natural Makeup meget atraktivt positioneret og forbedrer til stadighed designkonceptet: indpakningen er primært fremstillet af bambus og alle sekundære papirindpakninger er fremstillet af FSC certificeret papir. 

En anden kæmpe fordel ved vores produkter er refill konceptet, som vi tilbyder til alle vores puddere, øjenskygger, læbestifter og creme foundations. Du kan fortsat bruge vores stilfuldendte høj-kvalitets bambusindpakning og stadig reducere spild. Ikke kun du vil nyde godt at dette koncept - det vil miljøet også.

 

Produkt kvalitet 

Alle BAIMS produkter er fremstillet af 100% naturlige ingredienser. Vi er stolte af at kunne tilbyde en makeupserie af højeste kvalitet og virkning: vores premium produkter indeholder fugt og plejende ingredienser, som garanterer perfekt dække, pigmentering og holdbarhed, men som er frie for agressive eller giftige kemikalier. Vores produkter står ikke alene for høj kvalitet - de står også for individualitet. BAIMS Natural Makeup paletten tilbyder variation og kreativ leg, helt uden en skyldig tanke.

Naturlig skønhed - i tæt samspil med naturen.

 

100% Naturlig

Det er velkendt, at sundhed og en smuk hud er direkte forbundet til næring fra sund mad. Det er også kendt at vores hud er den største menneskelige organ, som signifikant kan opnå fordele ved hvad du vælger at lægge på den. Derfor fremhævede vi fordelene ved vegatibilske egenskaber i vores makeupserie så grundigt. 

Takket være diversiteten i deres opbygning, er det muligt at have mange forskellige vegetabilske ekstrakter i én formular, som øger effektien og kvaliteten i vores produkter. 

Vi skabte formularer rige på rene olier med samme egenskaber som de planter, der findes i vores natur. Ved at tilføre vores hud de plejende produkter i makeupserien, BAIMS Natural Makeup, som er skabt af organiske ingredienser og rå materialer, af 100% naturlig oprindelse. På den måde bidrager vi til vores sundhed og i det lange løb opnår vi smukkere og mere revitaliseret hud. 

 

3 * 100% Certificeret

Alle ingredienser vi bruger er organisk-certificert af Ecocert og er derfor i overensstemmelse med guidelines for organisk og naturlig kosmetik. Vores udtræksproces er certificeret som 100% naturlig og økologisk. Vi bruger kun naturlige, bio-nedbrydelige opløsninger som glycerin. Planter og udtræk er ikke fra GMO (genmodificerede organismer) og er ikke taget fra truede arter. Produktion og udtræk af vores ingredienser bidrager ikke til skade på øko-systemer. 

Alle mineraler vi bruger i vores produkter, går gennem en kompleks proces med den nødvendige spredning af deres pigmenter for at modgå enhver risiko for kontaminering, undgås. Resultatet af denne proces er en ingrediens af højeste kvalitet, ren og sikker at bruge. 

BAIMS Natural Makeup serien er 100% vegansk, certificeret af “The Vegan Society”, UK. Derfor tilbyder vi “sikker handel” til alle vores veganske kunder. 

Der udover er BAIMS Natural Makeup certificeret “Cruelty Free” af PETA.