Brands

 

 

       

 

        

 
 
Bio Sculpture er den ORIGINALE gel til permanent farve på neglene.
Den unikke gel, er et farvet lag, der lægges på din naturlige negl, som en permanent polish. Det er en avanceret neglebehandling, der reparerer og styrker negle. Den fleksible gele bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Tynd, stærk og fleksibel med en blank overflade. Geleen tørrer øjeblikkeligt under UV og LED lys og og ændrer sig derefter ikke.
 

 

        

 

 

EVO2 er det helt nye, højteknologiske Gel Polish system udviklet af Bio Sculpture.  Produktet er designet til at fremme gennemtrængelighed af luft og fugt til den naturlige negl, hvilket giver en markant forbedret sundhed af neglepladen, som ikke udtørres og svækkes.

Evo Oxygenating gel er en Medical Grade Formulation og er tilsat Vitamin A & E, som plejer neglen selv efter at den er hærdet i LED, så neglen plejes mens den har EVO2 på. 

 

Gå til produkterne

 

 

 

 

 

 

 

ETHOS er den nye, eksklusive serie af neglepleje produkter skabt af Bio Sculpture. ETHOS består af otte unikke produkter, alle i smukke flasker af glas med let frosted look. Hvert produkts primære ingrediens vil ses som silhuet på flasken forside. ETHOS følger Bio Sculpture's etiske tilgang, der er fri for animalske ingredienser og ikke testes på dyr.

 

Gå til produkterne

 

 

GEMINI = Tvilling;  i betydningen neglelakker der matchende Bio Gel farverne.

 

GEMINI neglelakkerne indeholder plejende plante-ekstrakter fra Aloe Vera, Citron og Ginsing. De er hurtigt tørrende, langtidsholdbare og vil styrke neglene. De indeholder desuden UV filter. Penslen er skabt til at given en nem og jævn påføring med mulighed for præcis produktkontrol.

 

Gå til produkterne

 

   

 

 

 

Yon-Ka er eksklusiv hudpleje serie baseret på de fineste essentielle olier.

Fantastiske og holistiske SPA behandlinger til ansigt, krop og sjæl, brugt af de mest velkendte og respekterede behandlere og saloner i verden. Find produkter til både klinikbehandling og hjemmebehandling.

 

Gå til produkterne

 

     

        

Intensive er farve til bryn og vipper + LASH LIFT. Intens farvedybde og super holdbarhed.

Lash Lift 7 + 6 minutter

 

Gå til vippefarve 

Gå til Lash Lift

 

SCANDIC BEAUTY er et norsk vippe/bryn brand med produkter af høj professionel kvalitet. Udviklerne arbejder med vipper til daglig og er derfor med helt i front i forhold til udvikling og nye produkter.

 

Gå til produkterne

 

HENNA BROW. HD BROW HENNA er professionelle brynfarve produkter med indhold af naturlig henna. Som henna til hår, holder farven længere end normale brynfarver - og farver også huden under brynhårene. 

 

Gå til produkterne

 

      

 

 

Outback Organics er et professionelt økologisk voksbrand fra England, med inspiration og fantastiske ingredienser fra Australiens Outback.

Ingredienserne er økologiske, fri for kunstige farvestoffer og de fleste af produkterne er også veganske.

 

Gå til produkterne

 

 

LETHAL COSMETICS er cool håndlavet makeup fra Berlin. Vegansk, magnetiske paletter du selv samler og uden skrappe eller animalske ingredienser. 

 

Gå til produkterne

 

ZUCA BAGS er de optimale carry-on og rulle kufferter til din makeup, dine negleprodukter og dine redskaber. 

Dobbelte hjul, flere lag, løse tasker og meget mere.

 

Gå til produkterne