Brands

 

        

 

 

Glo Skin Beauty Skincare leverer personlige hudpleje løsninger ved at inkorporere daglig behandling med målrettede behandlinger. Ved hjælp af innovativ teknologi og banebrydende forskning, er vores formler designet med potente koncentrationer af aktive bestanddele til klinisk at transformere huden
 

Gå til produkterne ...

 

 

 

        

 
Glo Skin Beauty makeup er prisvindende mineral makeup der er unikt designet til at levere uovertruffen dække med et bredt spektrum af farve og produktmuligheder samt UV og miljømæssig beskyttelse af huden.
Formuleret uden indhold af talkum, parabener, kunstige parfume og farvestoffer, er glominerals det ideelle valg uanset alder og hudtype.
 

 

       

 

        

 
 
Bio Sculpture er den ORIGINALE gel til at påføre permanent farve på neglene.
Den unikke gel er et farvet overlay der lægges på din naturlige negl, som en permanent polish. Det er en avanceret neglebehandling, der reparerer og styrker negle. Den fleksible gele bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Tynd, stærk og fleksibel med en blank overflade. Geleen tørrer øjeblikkeligt under UV og LED lys og og ændrer sig derefter ikke.

 

Gå til produkterne

 

        

 

 

EVO2 er det helt nye, højteknologiske Gel Polish system udviklet af Bio Sculpture.  Produktet er designet til at fremme neglens gennemtrængelighed af luft og fugt, hvilket giver en markant forbedret sundhed af neglepladen, som ikke udtørres og svækkes.

Evo Oxygenating gel er en Medical Grade Formulation og den er tilsat Vitamin A & E, som vil pleje neglen selv efter at den er hærdet i LED, så neglen plejes mens den har EVO2 på. 

 

Gå til produkterne

 

   

 

 

 

Yon-Ka er eksklusiv hudpleje baseret på de fineste essentielle olier.

Fantastiske og holistiske SPA behandlinger til ansigt, krop og sjæl, anvendt af de mest velkendte og respekterede behandlere og saloner rundt i hele verden.

 

Gå til produkterne

 

     

        

Intensive er farve til bryn og vipper + LASH LIFT. Intens farvedybde og super holdbarhed.

Lash Lift 7 + 6 minutter

 

Gå til vippefarve 

Gå til Lash Lift

 

 

 

      

Wax logic er nytænkende, innovativ og revolutionerende voks til kroppen. Wax Logic´s voks har et højere smeltepunkt andre de fleste andre voksprodukter, hvilket påvirker flere aspekter af voksning.

 

Gå til produkterne