HUDPLEJE MED EN MISSION
 

Karuna var i 2009 det første Sheet mask brand, der blev lanceret i USA. Vi mener, at alle skal opleve produkter i professionel kvalitet, der giver total og effektiv hudpleje derhjemme.  I årenes løb har vi konsekvent tilføjet og udvidet vores sortiment af masker så de passer til de forskellige hudtyper og behov.


 

HVORDAN ADSKILLER VI OS
 

Karuna skiller sig ud på flere måder.  

 

Karuna Sheet Masks indeholder alle Karuna Beauty Complex, en eksklusiv blanding af fugtgivende, beroligende og antioxidantrige ingredienser for at bremse aldringstegn, forny huden og efterlade en ungdommelig glød. 

Derudover er Sheet Maskerne lavet af biologisk nedbrydelige, naturlige materialer af højeste kvalitet, inklusive træmassefibre og  japansk ren bomuld.
De naturlige fibre bevarer 50% mere fugt og produkt end de mange syntetiske masker på markedet.

 

Endelig er alle produkterne formuleret med det højeste indhold af aktive ingredienser.

Vi er desuden dedikeret til at sikrer så rene produkter som muligt for at opnå de bedste resultater.


 

THE BEAUTY COMPLEX

 

The Beauty Complex består af 6 ingredienser

 

Kinesisk Lakrids: Lakrids er gennem historien blevet brugt i alternativ medicin og hudpleje. Lakrids indeholder aktive antioxidanter og beroligende egenskaber der reducerer betændelse, rødme og mindsker udseendet af misfarvninger.

 

Aloe Vera: En potent antioxidant til at helbrede, lindre og hydrere huden. Fungerer til alle hudtyper inklusive fedtet og aknepræget hud. Almindeligvis brugt til behandling af forbrændinger, reduktion af betændelse og minimering af ar.

 

Kamille: Anti-inflammatoriske, antisvampe-, antibakterielle og antiseptiske egenskaber. Indeholder æteriske olier, antioxidanter og er allergivenlig for at reducere hudirritation.

 

Hyalron Syre: Reducer synligheden af ​​fine linjer og rynker. Bevarer fugten i huden.

 

Peptider: Beroliger og fugter huden med kraftfulde anti-aging ingredienser. Forbedrer hudens sundhed og udseende.

 

Vitamin B: Hjælper med at behandle rosacea, akne, eksem, dermatitis, hyperpigmentering, solskadet, ældet og tør hud. Det er et must have et vitamin til sund, glødende hud

 

Uanset hvilket Karuna-produkt du vælger, får du altid de fulde hudplejefordele.

 


GRUNDLÆGGER LINDA WANG

 

Grundlægger, Linda Wang, skabte Karuna for at gøre hudpleje enkel.

Som barn led Linda af eksem. En læge ordinerede en salve og instruerede hende om at pakke udslettet med plastfolie for at press medicinen dybere. I løbet af få dage var udslettet forsvundet. Linda rejste til Asien og stødte på Sheet masker. Hun vidste øjeblikkeligt, at denne teknik kunne fungere på samme måde. Da hun ikke kunne finde en hun syntes om - begyndte hun at hånd-plukke ingredienser, der gav synlige hudfordele til hendes egen hudplejelinie ...

Og således blev Karuna født.

 


 

VELGØRENHED

 

Karuna betyder "medfølelse" på sanskrit. Donation til velgørenhed er en vigtig del af vores kultur, og vi spiller en aktiv rolle i at støtte non-profit organisationer og velgørenhedsorganisationer i USA og rundt om i verden. Vi er stolte af samarbejdet med følgende organisationer:

Beauty Bus Foundation, der leverer skønhedsprodukter til syge. Bevæbnet med et fuldt skønhedsarsenal, skaber Beauty Bus Foundation værdighed, håb og lykke for alle, de berører.

 

Causebox er en håndplukket månedlig abonnementsboks. Hvert produkt har en unik historie og gør verden til et bedre sted.

 

Thirst Project er en non-profit organisation, hvis mål er at bringe rent drikkevand til samfund rundt om i verden.
 

Big Brothers, Big Sisters of America er en non-profit organisation, hvis mål er at hjælpe alle børn med at nå deres potentiale gennem professionelt understøttede en-til-en-forhold med frivillige mentorer.